BackingTrack Pirates of the Caribian

Als u gitaar speelt en Pirates of The Caribian wilt spelen…zijn er alleen wilde en snelle versies te vinden op Youtube om je solo te oefenen.
Daarom maakte ik op mijn gitaar een rustige oefenversie.
Kijk hier bij Youtube.

GRATIS! Als iemand een MP3 versie wil hebben kan die persoon mij een e-mail sturen voor een gratis MP3-file.

Dit bericht werd geplaatst in Art door Jacques Mul . Bookmark de permalink .

Over Jacques Mul

Het maken van bijzondere objecten is mijn passie. Verder doe ik; Verhalen bedenken en vertellen, Gitaren repareren/afstellen/Customizen - Mechanische kastelen- Diorama’s, Technische kunst, Jukeboxen, houten Raketten en lampen maken, 3D-printers bouwen en doe reparaties, restauraties, oplossingen bedenken, maakt of print onderdelen en nog veel meer…......