Ted Oberg bezocht Fantasiorama persoonlijk

Ted  Oberg vereerde Fantasiorama met een bezoek.
Hij kon vooral de diorama’s waarderen en natuurlijk de spelende band uit de achterhoek. Hij vertelde dat hij de jongens van Normaal goed kende. Gaf nog de opmerkingen dat de opstelling van de band niet helemaal compleet is. Want tijdens de optredens beschermden ze de versterkers met bierkratten. Dat wist ik dus niet….


Ted van Oberg ontwikkelt en verbeterd (naast zijn gitaarspel) nog steeds gitaar-elementen. Hij geeft een elektrische gitaar precies het geluid dat jij wilt horen.
Meer over hem weten?: https://nl.wikipedia.org/wiki/Livin%27_Blues

 

 

 

Geplaatst in Art

Start bouw nieuwe raket Kuifje

Begonnen met nieuwe Kuifje raket te bouwen. Hier worden de sleuven voor de vleugels gefreesd.

De derde Kuifje raket wordt nu gebouwd. Deze keer wordt hij ongeveer 1m40 hoog. Weer 20 cm hoger dan de vorige. Klik HIER om naar de volgpagina te gaan.
De draaibank werd speciaal hiervoor verlengd. De vorige moest in twee delen worden gedraaid, wat natuurlijk voor wat afwerkproblemen zorgde. Nu hoeft dat niet meer en kan de lengte nog een stuk opgevoerd worden

Geplaatst in Art

Nieuw object Fantasiorama

Bij de Kringloop in Gouda vond ik een aantal beeldjes van muzikanten. Eigenlijk een compleet orkest. Daar heb ik inmiddels een mini-Jukebox van gemaakt. Naast de beeldjes een stel leeuwen gemaakt en een viertal Zuilen. Martha maakte voor mij een dekje op de naaimachien en verder werd voor het geluid een MP3-speler ingebouwd met geluid en afstandbediening.

Geplaatst in Art