MIJN MINIFACTORY

3D tekeningen voor uw 3D-Printer Gratis downloaden

Vanaf heden plaats ik zo nu en dan ontwerpen welke ik zelf getekend hebt met de bedoeling deze met de 3D-printer uit te kunnen printen. Deze zijn gratis te downloaden. Eventueel wil ik ook voor u een 3D tekening opzetten en aan u doorsturen. Als het veel werk is wil ik er wel een tijdsvergoeding voor terug hebben.

 OF 

Een reactie of like achterlaten bij Minifactory zou ik erg leuk vinden.
Er is ook in te stellen dat u mij volgt bij Minifactory
Ik zou het erg leuk vinden reacties te krijgen of suggesties voor ontwerpen die u zelf kunt gebruiken.
In Tinkerdcad kunt u zelf ook 3D-ontwerpen maken. Het werkt op zich niet ingewikkeld.
Zelf werk ik met een professioneel programma waarin de mogelijkheden wat uitgebreider zijn.
Gr. Jacques Mul