MAAK MUZIEK!

Ik kan het iedereen aanraden  muziek te maken. Door het maken van muziek heb ik altijd dingen als Burn out kunnen voorkomen. Je beleeft er veel plezier aan en houdt je hersenen en lichaam soepel.
Hieronder wat video’s van mijn momenten dat ik er plezier in had.

Zomaar even zitten improviseren op mijn Fender Stratocaster

Hier mijn eerste poging om The Lute Number uit te voeren. Dit nummer hoorde ik toen ik bij The Red Starts was in Haastrecht vorig jaar. Werd geweldig door hun gespeeld en dat moest ik toch ook eens proberen. Origineel werd in dit nummer op de luit in plaats van gitaar gespeeld. Maar dit vind ik echt veel mooier klinken. Sorry voor de mensen die het origineel met de Luit spelen.

Video hierboven:
In 2017 gaf ik een demonstratie op mijn zelfbouw Steampunk gitaar in centrum Gouda.
Waren veel kijkers en kreeg ook verzoekjes voor bepaalde instrumentaal nummers.
Er was erg weinig ruimte achter de etalage, maar toch leuk om te doen

Deze muziek werd thuis gemaakt met mijn keyboard. Deze soundtrack mag gratis voor uw eigen doeleinden worden gebruikt. Zou leuk zijn als u mij een berichtje stuurt als u dat doet.
E-mail: jm2727@kpnmail.nl

 

Van 1998 t/m 2009 bij The Starfighters gespeeld. Hier hoort u het laatste nummer dat ik met ze speelde.

Voor The Starfighters had ik eerder twee bands. De eerste, “HIGHPOST” heb ik in 1978 zelf opgericht. Daarna 15 jaar niet in een band gespeeld. Daarna samen met buurtgenoten in 1994 weer een eigen band “FIREGUM” begonnen en in gespeeld tot en met 1998.

Scrol omlaag voor strange and beautiful things