Ontdek Creativiteit van mensen

Irma nu in Dinxperlo
Irma Buitink is een bijzondere vrouw welke ontzettend handig en daarbij ook nog creatief is. Ze zoekt naar alle grenzen. Zelfs haar woning staat naast een grens…….

Haar woonkamer heeft ze omgetoverd in een soort sprookje.
Alles staat in het teken van de draak,de dood en de middeleeuwen.
Je zou zeggen dat het daar niet gezellig is, maar het tegendeel is waar.
Als je een half uurtje bij haar op visite bent geweest, ga je vrolijk, met nieuwe ideeën en tips naar huis. Bovenaan de pagina een foto van een door haar aangepast dressoir met daarop een zelf gebouwd kasteel vol met elektronica. De deuren gaan bij nadering open, water in de slotgracht begint te stromen en klinken er draken geluiden uit het kasteel.
Ook de verlichting is heel bijzonder. Het is donkerblauw en op diverse plaatsen spetteren er blauwe vonken. Heel indrukwekkend als je het van dichtbij meemaakt.
Verder bouwt en maakt ze van alles met haar 3D-printer.
                                                    
Het hele interieur is in Spooky stijl bewerkt en gebouwd.
Bekijk dit filmpje op Youtube:

We creëren onze eigen mogelijkheden.
Voor mensen die creatief begaafd zijn, is er geen plek voor wachten of routine. Als we niet hebben wat we willen, dan gaan we ernaar op zoek, zelfs als dit betekent dat we hiervoor onze nachtrust moeten opgeven, tijd met geliefden moeten opofferen, of bepaalde verplichtingen op een laag pitje moeten zetten.
We zijn non-conformisten ( dwarsdenkers ) en we zijn altijd op zoek naar nieuwe sensaties en ervaringen om onze geesten fris te houden.
-John Cleese-

Wat is Creativiteit?
Creativiteit is de stem van je hart.
Creativiteit schijnt haar licht op ons gevoelsleven, onze emoties, en geeft ons hart een stem. Iedereen wordt met deze unieke gave geboren.

Als u de MP3-Spooky-Irma wilt hebben, mail dan naar mulamega@zonnet.nl en vermeldt dat het gaat om dit geluid (Klik op deze tekst voor de video met het geluid)
Het is gratis te gebruiken voor uw video’s e.d. op internet!

 

Scrol omlaag voor strange and beautiful things