Uw oude bakelieten telefoon kan weer dienst doen

Bekijk mijn nieuwe pagina over dit onderwerp. Ik denk dat dit voor veel mensen interessant kan zijn. Hier leg ik uit hoe uw oude afgeschreven telefoon op het moderne telefoonnet, ook via de glasvezelkabel weer kan functioneren met een kleine, niet dure ingreep. KLIK HIER OM NAAR DE PAGINA TE GAAN

Dit bericht werd geplaatst in Art door Jacques Mul . Bookmark de permalink .

Over Jacques Mul

Het maken van bijzondere objecten is mijn passie. Verder doe ik; Verhalen bedenken en vertellen, Gitaren repareren/afstellen/Customizen - Mechanische kastelen- Diorama’s, Technische kunst, Jukeboxen, houten Raketten en lampen maken, 3D-printers bouwen en doe reparaties, restauraties, oplossingen bedenken, maakt of print onderdelen en nog veel meer…......